Appareils et accessoires
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Prép. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (optionnel) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
24.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
762 kJ /
182.1 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SG60 Flavours
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Four Heavenly Kings
Pas d’évaluation
Singapore Chilli Crab
50min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Sambal Brinjal
40min
Cantonese Steamed Fish
40min
Onsen Eggs
50min
Sambal Kangkung
10min
All-in-one chicken congee
35min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min