Appareils et accessoires
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Prép. 45min
Total 4h
6 porties
Ingrédients
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
141.1 mg
Protides
7.9 g
Calories
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Lipides
38.2 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
20.7 g
Glucides
53.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hap en Tap
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Muntthee
25min