Appareils et accessoires
Seafood Kimchi Udon Soup
Prép. 20min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1475.1 mg
Protides
67.4 g
Calories
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
8.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
160 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Chicken Macaroni Soup
30min
Mojito
Pas d’évaluation
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Penne with mussels
1h 5min
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Cempedak Cake
1h 30min
Mee Soto
1h 10min