Appareils et accessoires
Chocoladetaart met Pistache
Prép. 35min
Total 4h 45min
8 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
pecannoten300 g
-
cacaopoeder50 g
-
ahornsiroop50 g
-
pistachepasta200 g
-
pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes160 g
-
melk80 g
-
eierdooiers5
-
suiker50 g
-
eiwitten5
-
zout½ theelepel
Niveau
facile
Infos nut. par 8 porties
Sodium
1696.1 mg
Protides
99 g
Calories
20690.6 kJ /
4945.2 kcal
Lipides
387.7 g
Fibre
66.6 g
Graisses saturées
82.8 g
Glucides
325.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio Special Edition
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Vegan jus
40min
Tempé
48h
Mochi's met sesamvulling
50min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min