Appareils et accessoires
Dubai pistachio macarons
Prép. 40min
Total 2h
32 pieces
Ingrédients
-
kataifi pastry50 g
-
blanched almonds60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
icing sugar110 g
-
egg whites100 g
-
white sugar100 g
-
gel food colouring (green - see Tips)
Kataifi filling
-
shelled unsalted pistachio nuts35 g
-
pistachio cream (see Tips)170 g
-
tahini15 g
Chocolate
-
dark chocolate broken in pieces (2 cm)125 g
-
coconut oil1 tsp
Assembly
-
edible gold leaf to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
21.3 mg
Protides
2.3 g
Calories
483.4 kJ /
115.5 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mini chocolate bundts
45min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Mini chocolate cakes
50min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Molten Lava Cake
45min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min