Appareils et accessoires
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Prép. 35min
Total 1h 30min
8 portie
Ingrédients
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1013.2 mg
Protides
30.2 g
Calories
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Lipides
69.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
37.3 g
Glucides
52.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min