Dispositivi & Accessori
Witte chocolade cheesecake
Prep. 45min
Totale 16h
12 porties
Ingredienti
Chocolade biscuit
-
bloem150 g
-
suiker40 g
-
cacaopoeder30 g
-
zout¼ tl
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten90 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten50 g
Frambozencoulis
-
frambozen125 g
-
suiker50 g
-
water (opzionale)1 tl
Cheesecake vulling
-
witte chocolade in stukken of callets380 g
-
slagroom (ong. 48% vet)90 g
-
roomkaas500 g
-
kristalsuiker150 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zout1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
9 g
Calorie
2464 kJ /
589 kcal
Grassi
40 g
Fibre
2 g
Carboidrati
53 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hemelse desserts
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Brownies
50min
Tiramisu
5h 20min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Kokos en karamel cheesecake
Nessuna valutazione
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Plakje marmercake met perzikvulling
Nessuna valutazione
Gezouten karameltaart
2h 40min
Kalkoenburgers
1h 25min
Chocoladetruffels
2h 45min
Knapperige koekjes
1h 30min
Marmercake
2h