Dispositivi & Accessori
Rogge flatbreads
Prep. 20min
Totale 2h 10min
8 stuks
Ingredienti
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (opzionale) volgens smaak½ - 1 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
9 g
Calorie
1738 kJ /
415 kcal
Grassi
14 g
Fibre
4.8 g
Carboidrati
61 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Heerlijke flatbreads
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Hummus van rode biet
10min
Groene bron
10min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Groene smoothie
10min
Mai tai
10min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Turkse flatbreads
2h 10min
Gekruide noten
45min
Linzensoep met spinazie
50min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Tomaat en Chili jam
1h 15min