Dispositivi & Accessori
Turkse flatbreads
Prep. 15min
Totale 2h 10min
24 sneetjes
Ingredienti
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
3 g
Calorie
400 kJ /
96 kcal
Grassi
2 g
Fibre
0.9 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Heerlijke flatbreads
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Duitse brunch
1h 15min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Pizzadeeg
1h
Fijngehakt rauw vlees
35min
Yoghurt met kokosmelk
15h
200 g ui kleuren
25min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Rogge flatbreads
Nessuna valutazione
Indiase mosterd
Nessuna valutazione
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Gozleme
1h 40min