Dispositivi & Accessori
Saltet karamelis
Prep. 25min
Totale 14h
8 portioner
Ingredienti
Saltet karamel sauce
-
250 g farinsukker250 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
vand1030 g
-
citronsaft1 tsk
-
smør koldt og så meget som muligt i eet stykke (ca. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsk
-
eddike50 g
Is
-
vaniljestang½
-
sødmælk600 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
sukker30 g
-
æggeblomme6
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
7 g
Calorie
2034 kJ /
486 kcal
Grassi
33 g
Fibre
0 g
Carboidrati
40 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Min Kogebog
146 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Lemon curd
1h
Peanutbutter
Nessuna valutazione
Crunchy peanutbutter
Nessuna valutazione
Mælkebøtte-honning
Nessuna valutazione
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Nessuna valutazione
Sirup af brun sukker
20min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Nessuna valutazione
Scones med chokoladestykker og hindbærmarmelade
Nessuna valutazione
Appelsincurd
Nessuna valutazione
Appelsinmarmelade
2h 30min
Rabarber- og jordbærsyltetøj
Nessuna valutazione
Gulerodsmarmelade
Nessuna valutazione