Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 gramů hovězího masa, bez kosti, předního, na kousky
- 50 gramů cibule, napůl
- 20 gramů česneku
- 10 gramů oleje
- 2 polévkové lžíce červené papriky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička kmínu, mletého
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- 2 polévkové lžíce hladké mouky, rozmíchané v trošce studené vody
- 250 gramů brambor, na kostky
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Proteine
- 12 g
- Carboidrati
- 20.1 g
- Grassi
- 13.2 g
- Fibre
- 2.8 g
Ricette alternative
Bramborový guláš s párkem
40min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1h 35min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1u. 40min
Zelňačka
25 min
Frankfurtská polévka
30min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Česneková polévka
20 min
Čočková polévka
1h 35min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Katův šleh
35 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Bramborový guláš
1h 10 min