Dispositivi & Accessori
Hindbær soufflé
Prep. 20min
Totale 1h 35min
12 portion
Ingredienti
Hindbær base
-
smør til smøring
-
sukker, hvid til drys12 teske
-
hindbær friske eller frosne220 g
-
flormelis plus 12 tsk til drys50 g
-
citronsaft30 g
-
majsstivelse20 g
-
vand40 g
Soufflé blanding
-
sukker, hvid60 g
-
nougat brudt i mindre stykker (3 cm)120 g
-
æggehvide (ca. 290 g)8
-
cream of tartar1 tsk
-
flormelis til drys
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3.9 g
Calorie
834 kJ /
198.6 kcal
Grassi
10.4 g
Fibre
1.4 g
Carboidrati
22.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sol og Sommer
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Sunde snickersbarer
Nessuna valutazione
Frossen mojito cheesecake
24h 25min
Vanilje is
12h
Kaffesmåkager
Nessuna valutazione
Tiramisusmåkager
Nessuna valutazione
Æble-ingefærfigurer
Nessuna valutazione
Passionsfrugtkage med fersken
Nessuna valutazione
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nessuna valutazione
Vegansk no bake-kiwikage
Nessuna valutazione
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nessuna valutazione