Dispositivi & Accessori
Sous-vide octopussalade
Prep. 30min
Totale 8h
4 portie
Ingredienti
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
594 mg
Proteine
25 g
Calorie
1177 kJ /
281 kcal
Grassi
17 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
2.5 g
Carboidrati
6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous-vide koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Snackflix Board
Nessuna valutazione
Temaki Sushi
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nessuna valutazione
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Karamelpoeder
1h
Hornazo
Nessuna valutazione
200 g ui karameliseren
40min
Miso carbonara udon noedels
25min
Volkorenbrood
Nessuna valutazione