Dispositivi & Accessori
Svampe- og hvidvinsflødesauce
Prep. 10min
Totale 30min
600 g
Ingredienti
-
Karl Johan-svamp, tørrede12 g
-
vand230 g
-
portobello svampe, friske skåret i mindre stykker100 g
-
smør blødt og skåret i mindre stykker50 g
-
skalotteløg skåret i halve60 g
-
hvidvin, tør120 g
-
hønsebouillon (se tip)1 tsk
-
fløde, 35 %125 g
-
hvedemel25 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 600 g
Sodio
1659 mg
Proteine
13 g
Calorie
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Grassi
87.6 g
Fibre
3.9 g
Grassi saturi
56.8 g
Carboidrati
27 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Jævn med TM6
22 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nessuna valutazione
Artiskokdip med tofu
Nessuna valutazione
Pestohummus med soltørrede tomater
Nessuna valutazione
Den ultimative barbecue sauce
Nessuna valutazione
Mojo Sauce til skaldyr
Nessuna valutazione
Stærk ostedip
Nessuna valutazione
Ranch Dressing
Nessuna valutazione
Vinaigrette med lime og coriander
Nessuna valutazione
Apple cider dressing
Nessuna valutazione
Caramelliseret balsamico reduktion
Nessuna valutazione
Yoghurt dressing
Nessuna valutazione