Dispositivi & Accessori
Gerbeaud Cakes
Prep. 20min
Totale 1h 20min
24 pieces
Ingredienti
Filling
-
8 oz hazelnuts, without skinwalnuts whole8 oz
-
sugar8 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
dark raisins2 oz
Dough
-
whole milk2 oz
-
active dry yeast1 tsp
-
unsalted butter diced, room temperature8 oz
-
sour cream2 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
egg yolk from large egg1
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
apricot jam divided6 oz
-
dark chocolate chips5 oz
-
unsalted butter diced2 oz
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
48 mg
Proteine
5 g
Calorie
1410 kJ /
377 kcal
Grassi
19 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
38 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Consultant Favorites - Cookie Exchange
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Half-sphere Vanilla Caramel
6 godz. 25 min
Berry Clafoutis (Anna)
1 godz. 35 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Strawberry Cinnamon Rolls
4 godz. 15 min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 godz. 15 min
Honey Almond Coffee Cake
1 godz.
Checkerboard Sablés
2 godz. 30 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Black Forest Crepes
1 godz. 15 min
Bavarian Pretzels
55 min