Dispositivi & Accessori
Edamame og spinat dip
Prep. 5min
Totale 5min
8 portioner
Ingredienti
-
edamamebønner, friske, optøetedamamebønner, frosne optøet300 g
-
babyspinat, frisk150 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
fed hvidløg til smag1 - 2
-
chili, tørret i flager (opzionale)¼ tsk
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt⅛ tsk
-
citronsaft30 g
-
cayennepeber, stødt½ tsk
-
koriander, frisk skåret i mindre stykker5 kviste
-
vand (opzionale) (se tip)50 - 80 g
-
edamamebønner, friske, optøet, til pyntedamamebønner, frosne optøet, til pynt
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
248 mg
Proteine
5 g
Calorie
336 kJ /
81 kcal
Grassi
6 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Jul
16 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Bearnaisesauce
20min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nessuna valutazione
Artiskokdip med tofu
Nessuna valutazione
Pestohummus med soltørrede tomater
Nessuna valutazione
Den ultimative barbecue sauce
Nessuna valutazione
Mojo Sauce til skaldyr
Nessuna valutazione
Stærk ostedip
Nessuna valutazione
Ranch Dressing
Nessuna valutazione
Vinaigrette med lime og coriander
Nessuna valutazione
Apple cider dressing
Nessuna valutazione
Caramelliseret balsamico reduktion
Nessuna valutazione