Dispositivi & Accessori
BBQ-saus
Prep. 10min
Totale 50min
1 porsjon
Ingredienti
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri - se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 porsjon
Sodio
576 mg
Proteine
5.4 g
Calorie
3275 kJ /
772 kcal
Grassi
12 g
Fibre
8.2 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
162.38 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenfri mat
94 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Persillepesto med stekt rød pepper
Nessuna valutazione
Bønnedip med soltørket tomat
Nessuna valutazione
Kremet saus med sopp og hvitvin
Nessuna valutazione
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Nessuna valutazione
Kewpie-majones
Nessuna valutazione
Obatzter (ostepålegg)
Nessuna valutazione
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Nessuna valutazione
Enkel urtesaus
Nessuna valutazione
Glutenfri brødsaus
Nessuna valutazione
Enkel kalkunsaus
Nessuna valutazione