Dispositivi & Accessori
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Prep. 30min
Totale 2h 30min
16 stuks
Ingredienti
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
6 g
Calorie
1731 kJ /
414 kcal
Grassi
21 g
Fibre
2.1 g
Carboidrati
49 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Karamel maken
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Scampi cajun citroen pasta
30min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Pudding
15min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Groenteflan
1h 35min
Karamel parfait
Nessuna valutazione
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Chocolade toffee cake
2h
Sacher taart
3h
Sinaasappelcake
1h