Dispositivi & Accessori
Alpenmacaroni
Prep. 20min
Totale 45min
4 porties
Ingredienti
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
20 g
Calorie
3642 kJ /
874 kcal
Grassi
45 g
Carboidrati
92 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Maïsbrood en cheddar muffins
Nessuna valutazione
Pulled barbecue jackfruit
25min
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Ovenburger
1h 45min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nessuna valutazione
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Salmorejo
Nessuna valutazione
XXL kip pastei
1h 55min