Dispositivi & Accessori
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Prep. 30min
Totale 2h 40min
16 porties
Ingredienti
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
244.7 mg
Proteine
3.2 g
Calorie
453.7 kJ /
108.4 kcal
Grassi
6.7 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
2.1 g
Carboidrati
9.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestelijk Buffet
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nessuna valutazione
Scandinavische hamburger
4h 10min
Tiramisu
5h 20min
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione
Yoghurt en muntdressing
15min
Fruitige saladedressing
5min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Penne met mosselen
1h 5min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min