Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 gramů bílých fazolí, fazole o délce cca 1,5 cm
- 1600 gramů vody
- 120 gramů cibule, na půl
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 1 čajová lžička papriky pálivé
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 kus zeleninového bujónu
- 4 kusy párků, jemných, čtyři nohy, na kolečka
- 80 gramů rajčatového protlaku, tj. jedna malá konzerva
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička Tabasca
- 2 kusy paprik, na plátky
- 1 snítka čerstvé petržele
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1993 kJ / 476 kcal
- Proteine
- 23.1 g
- Carboidrati
- 40.2 g
- Grassi
- 24.3 g
- Fibre
- 12.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Hrstková polévka
10h 40min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Fazolový guláš s klobásou
11h 25min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30 min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Hanácká trošková polévka
8 Std. 55 Min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Zelňačka
25min
Fazolková polévka
35min
Čočková polévka
1h 35 min
Bramborový guláš
1ωρ. 10 λεπτ.