Dispositivi & Accessori
Frambozen-pistache cake
Prep. 20min
Totale 4h 35min
6 porties
Ingredienti
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
287.8 mg
Proteine
11.3 g
Calorie
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Grassi
42.2 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
24.7 g
Carboidrati
73.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ouders verwennen
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nessuna valutazione
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Groene smoothie
10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Baba met rum
Nessuna valutazione
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nessuna valutazione
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nessuna valutazione
Vegan cheddar mac & cheese
Nessuna valutazione
Karamelsaus
1h 30min