Dispositivi & Accessori
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
Prep. 10min
Totale 25min
350 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
350 - 800 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
20.5 mg
Proteine
1.3 g
Calorie
104.6 kJ /
25 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
5.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 ricette
Polonia
Polonia
Potrebbe anche interessarti...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min