Dispositivi & Accessori
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
Prep. 10min
Totale 30min
450 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
500 - 800 g pora pokrojonego w 2 cm plastry
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
5 mg
Proteine
2 g
Calorie
119 kJ /
28 kcal
Grassi
0 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE
20 ricette
Polonia
Polonia
Potrebbe anche interessarti...
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min