Dispositivi & Accessori
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
Prep. 10min
Totale 25min
500 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
500 - 800 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
2 mg
Proteine
1 g
Calorie
82 kJ /
20 kcal
Grassi
0 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE II
20 ricette
Polonia
Polonia
Potrebbe anche interessarti...
Makaron w sosie dyniowym
45min
Tartaletki ze spiralizowanymi jabłkami (TM5)
4h 30min
Gotowanie na parze ananasa (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min