Dispositivi & Accessori
Vegan kaas dip
Prep. 15min
Totale 40min
8 porties
Ingredienti
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
480.2 mg
Proteine
2.9 g
Calorie
412.8 kJ /
98.7 kcal
Grassi
3.5 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
14.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan kaas
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Kipnuggets
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Sunrise smoothie
10min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Vegan feta in olie met kruiden
Nessuna valutazione
Rode ogen gevulde eieren
Nessuna valutazione
Gekookte pasta
20min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Chocoladeroomijs
12h
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min