Dispositivi & Accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Iced Cardamom Tea
10min
Tuna Deviled Eggs
40min
Soubise Sauce
30min
Greek Yogurt
11h 40min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5min
Carrot Pasta
1h 20min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Oatmeal
15min