Dispositivi & Accessori
Irsk potetmos
Prep. 15min
Totale 35min
4 porsjoner
Ingredienti
-
purreløk delt i biter250 g
-
savoykål delt i biter250 g
-
vann1000 g
-
havsalt2 ts
-
poteter, melne (se tips), skrelt, i terninger (1 cm)500 g
-
melk150 g
-
smør, usaltet terninger50 g
-
muskatnøtt, malt (opzionale)¼ ts
-
malt svart pepper til smak¼ ts
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 porsjon
Proteine
6.2 g
Calorie
1013 kJ /
242 kcal
Grassi
11.8 g
Carboidrati
27.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Britiske favoritter
11 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Bulgurhvete
Nessuna valutazione
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Nessuna valutazione
Tandoori kyllingwraps
Nessuna valutazione
Kjøttpaier med rosmarin
Nessuna valutazione
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Nessuna valutazione
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nessuna valutazione
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nessuna valutazione
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min
Ertestuing
25h 10min