Dispositivi & Accessori
Pastasaus av skinke og purre
Prep. 15min
Totale 30min
4 porsjoner
Ingredienti
-
bacon terning200 g
-
purreløk delt i ringer (5 mm)300 g
-
olivenolje20 g
-
hvetemel30 g
-
melk500 g
-
1 ts grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
salt¼ ts
-
merian, tørket1 ts
-
malt svart pepper2 klype
-
muskatnøtt, malt2 klype
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 porsjon
Proteine
16 g
Calorie
1002 kJ /
239 kcal
Grassi
12 g
Fibre
2.4 g
Carboidrati
15 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Enkle pasta oppskrifter
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Kung Pao kylling
Nessuna valutazione
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nessuna valutazione
Pulled pork burger
Nessuna valutazione
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nessuna valutazione
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nessuna valutazione
Biff i stout
Nessuna valutazione
Kroningskylling
Nessuna valutazione
Tandoori kyllingwraps
Nessuna valutazione
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nessuna valutazione
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nessuna valutazione
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nessuna valutazione
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Nessuna valutazione