Dispositivi & Accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Butter Board
10min
Cochinita Pibil
4h
Arnold Palmer Lemonade
20min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Vegan Bolognese
50min
Cochinita Pibil
4h
Berry Duo
10min