Dispositivi & Accessori
Champagne crème cake
Prep. 25min
Totale 55min
12 sneetjes
Ingredienti
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
6.3 g
Calorie
1196 kJ /
286 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1 g
Carboidrati
43.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nessuna valutazione
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nessuna valutazione
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Amarant cacao balletjes
Nessuna valutazione
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Spaanse risotto
40min