Dispositivi & Accessori
Zalmvlecht
Prep. 20min
Totale 2h 20min
8 porties
Ingredienti
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (opzionale) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
535.8 mg
Proteine
13.7 g
Calorie
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Grassi
16.8 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
8.8 g
Carboidrati
34 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Klassiekers met een twist
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Mediterrane groentepasta
Nessuna valutazione
Limoncello-Taart
2h 30min
Vegan Sinaasappel Croissants
Nessuna valutazione
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nessuna valutazione
Vegan croissants met notenvulling
Nessuna valutazione
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Bananenbrood
1h 50min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Koffielikeur
40min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min