Dispositivi & Accessori
Pestobrød
Prep. 30min
Totale 2h 30min
10 portioner
Ingredienti
Dej
-
vand540 g
-
gær20 g
-
hvedemel560 g
-
sukker½ tsk
-
smør skåret i stykker30 g
-
salt2 tsk
-
30 g citronsaftcitronsyre1 tsk
Basilikumpesto
-
parmesanost skåret i stykker80 g
-
pinjekerner25 g
-
fed hvidløg1
-
basilikumblade40 g
-
ekstra jomfruolivenolie75 g
-
salt1 tsk
Servering
-
oliven sorte eller grøne, skåret i ringe50 g
-
tørrede tomater skåret i skiver50 g
-
hvedemel til drys
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
0 mg
Proteine
11 g
Calorie
1534 kJ /
367 kcal
Grassi
15 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
48 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Påske II
14 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Cheesecake med woodruffsirup
Nessuna valutazione
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Pizzahorn
Nessuna valutazione
Blomsterboller
Nessuna valutazione
Ciabatta
Nessuna valutazione
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nessuna valutazione
Lasagneruller med spinat
Nessuna valutazione
Salte aperitifstjerner
Nessuna valutazione
Mini franskbrød med blommefyld
Nessuna valutazione
Juletræscanapeer
Nessuna valutazione
Juletræsbrød
Nessuna valutazione
Brød af boghvede, chia og kerner
Nessuna valutazione