Dispositivi & Accessori
Æggesalat i sprøde påskereder
Prep. 20min
Totale 1h
12 stykker
Ingredienti
Æg
-
æg, medium6
-
vand
Påskereder
-
hvedemel plus ekstra til drys250 g
-
olivenolie30 g
-
vand120 g
-
salt½ tsk
Æggesalat
-
persille, frisk kun blade2 kviste
-
skalotteløg20 g
-
creme fraiche30 g
-
sennep10 g
-
mayonnaise10 g
-
eddike10 g
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
salt1 tsk
-
purløg, frisk (opzionale) til pynt
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stykke
Sodio
144 mg
Proteine
5 g
Calorie
591 kJ /
141 kcal
Grassi
6 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
17 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Påske II
14 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Cheesecake med woodruffsirup
Nessuna valutazione
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Pizzahorn
Nessuna valutazione
Blomsterboller
Nessuna valutazione
Ciabatta
Nessuna valutazione
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nessuna valutazione
Lasagneruller med spinat
Nessuna valutazione
Salte aperitifstjerner
Nessuna valutazione
Mini franskbrød med blommefyld
Nessuna valutazione
Juletræscanapeer
Nessuna valutazione
Juletræsbrød
Nessuna valutazione
Brød af boghvede, chia og kerner
Nessuna valutazione