Dispositivi & Accessori
Polske crêpes
Prep. 35min
Totale 3h 35min
12 stykker
Ingredienti
Kvark
-
creme fraiche, 18% (se tips)1000 g
Crepe-dej
-
vand330 g
-
sødmælk230 g
-
æg2
-
vindruekerneolie20 g
-
hvedemel310 g
-
havsalt1 knivspids
Bærsauce
-
hindbær, frosne200 g
-
sukker100 g
-
citronsaft20 g
Quark-fyld
-
æg1
-
sukker, hvid80 g
-
vaniljesukker1 tsk
Stegning af crepes
-
smør til stegning
-
vaniljeis til servering
-
flormelis til pynt
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stykke
Sodio
61 mg
Proteine
8 g
Calorie
1663 kJ /
396 kcal
Grassi
22 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
13 g
Carboidrati
41 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarisk køkken
43 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Vanilje is
12h
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Nessuna valutazione
Kaffesmåkager
Nessuna valutazione
Tiramisusmåkager
Nessuna valutazione
Æble-ingefærfigurer
Nessuna valutazione
Passionsfrugtkage med fersken
Nessuna valutazione
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nessuna valutazione
Vegansk no bake-kiwikage
Nessuna valutazione
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nessuna valutazione
Fersken i hvidvinssirup
Nessuna valutazione
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Nessuna valutazione