Dispositivi & Accessori
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Prep. 1h
Totale 2h 40min
12 slices
Ingredienti
Chocolate sponge cakes
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
eggs8
-
self-raising flour170 g
-
unsweetened cocoa powder80 g
-
salt2 pinches
Cream and salted caramel filling
-
liquid caramel (see tip)100 g
-
butter cut in pieces100 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled680 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
440.4 mg
Proteine
8.4 g
Calorie
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Grassi
36.6 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
21.7 g
Carboidrati
43.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Our Kitchens are a Window to the World
40 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Ube Halaya Jam
2h 10min
Red Velvet Cupcakes
1h
Fruit Smoothie
Nessuna valutazione
Waffles
25min
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Curly Fries with Garlic Sauce
Nessuna valutazione
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Mini rum baba bundts
2h
Fudge Brownies
50min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min