Dispositivi & Accessori
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Prep. 10min
Totale 40min
4 portie
Ingredienti
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
3 g
Calorie
268 kJ /
64 kcal
Grassi
0.3 g
Carboidrati
12.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nessuna valutazione
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Vegan Lasagne met Linzen
Nessuna valutazione
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
Tiramisu Smoothie
5min
De eerste hap: Rijstpap
Nessuna valutazione
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nessuna valutazione
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nessuna valutazione
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nessuna valutazione
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione
Romige Feta Dip
Nessuna valutazione