Dispositivi & accessori
Dim Sum 'Shao Mai'
Prep. 1h 25min
Totale 2h
40 pieces
Ingredienti
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opzionale) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
3 g
Calorie
240 kJ /
57 kcal
Grassi
3 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Great Taste On Every Level
72 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Caramel Custard
1h
Browned Shallots (250 g)
25min
Shrimp Yakisoba
35min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Raspberry Dacquoise
2h
Vegetable Spring Rolls
2h 10min
Prawn Dumplings
1h 15min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9h 25min
Wonton Soup
1h