Dispositivi & accessori
Lemon Meringue Pie
Prep. 25min
Totale 2h 30min
8 slices
Ingredienti
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
plain flour340 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon Filling
-
sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin of 1 and 130 g juice3 - 5
-
medium eggs 4 separated5
-
unsalted butter diced100 g
Meringue Topping
-
sugar160 g
-
fine sea salt1 pinch
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 slice
Proteine
8 g
Calorie
2178 kJ /
521 kcal
Grassi
27 g
Fibre
0.8 g
Carboidrati
62 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Peach Pavlova
5h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Shortcrust Pastry
5min
Apple Crumble and Custard
4h
Profiteroles
2h 15min
Béchamel Sauce
15min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Lemon meringue tart
2h 30min
Lemon Tart
4h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min