Dispositivi & accessori
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (opzionale) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
25 g
Calorie
996 kJ /
238 kcal
Grassi
6 g
Fibre
3 g
Carboidrati
21 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simple Ideas
179 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Valentine's Romance
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Meatloaf
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Baked Crab Dip
15min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Chicken Marsala
40min