Dispositivi & accessori
Steak au Poivre
Prep. 20min
Totale 20min
4 porties
Ingredienti
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
29 g
Calorie
2301 kJ /
550 kcal
Grassi
44 g
Fibre
1 g
Carboidrati
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ontvangen & genieten
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Lolly's
40min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nessuna valutazione
Crostini met champignons en fontinakaas
Nessuna valutazione
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Steak tartaar
30min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Green Godess Salade
20min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Kip met romige groenten saus
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min