Dispositivi & accessori
Persimmon Pudding
Prep. 5min
Totale 2h 10min
5 portions
Ingredienti
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
2 g
Calorie
598 kJ /
143 kcal
Grassi
5 g
Fibre
5 g
Carboidrati
26 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan Desserts
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Matcha Nice Cream
35min
Chana magaj
2h 30min
Oat Milk
1h 10min
Coconut Cucumber Cooler
2h 10min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Purple Potato Mochi
55min
Leek quiche
1h 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Scrambled Tofu
20min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Mango rice
35min