Dispositivi & accessori
Baked Crab Dip
Prep. 10min
Totale 15min
10 portions
Ingredienti
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
10 g
Calorie
950 kJ /
227 kcal
Grassi
15 g
Fibre
1 g
Carboidrati
14 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Festive Fare
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Strawberry Shortcakes
45min
Dutch Baby Pancake
20min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Meatloaf
1h 20min
Jalapeño Poppers
1h
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Fajita Soup
50min