Dispositivi & accessori
Spinach and Olive Focaccia
Prep. 15min
Totale 1h 15min
6 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1101.4 mg
Proteine
14.5 g
Calorie
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Grassi
23.2 g
Fibre
4.6 g
Grassi saturi
3.8 g
Carboidrati
78.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Painted Green
14 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Orange Curry Dressing
10min
Spiralized Candied Yams
1h
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
Vegetable Stock Base
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Chocolate Swirl Buns
2h 50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nessuna valutazione
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Brioche Buns
2h
Southwest Quinoa
40min