Dispositivi & accessori
Mushroom and Spinach Risotto
Prep. 10min
Totale 55min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water730 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
olive oil20 g
-
shallots cut in pieces (1 cm)40 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)320 g
-
white wine60 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
560.4 mg
Proteine
12.7 g
Calorie
1994.7 kJ /
476.8 kcal
Grassi
14.9 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
6.8 g
Carboidrati
70.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Mushroom Stroganoff
30min
Asparagus Risotto
45min
Creamy Courgette Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Courgette and Feta Risotto
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Mushroom Risotto
30min