Dispositivi & accessori
Tangzhong Milk Bread
Prep. 10min
Totale 2h 35min
12 slices
Ingredienti
-
bread flour divided13 oz
-
milk icy cold, divided (see Tip)8 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
powdered milk2 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
ice cold water to spray
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
108 mg
Proteine
5 g
Calorie
649 kJ /
155 kcal
Grassi
4 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
26 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Buttermilk Bread
2h
Braided Milk Bread
2h 20min
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Parker Rolls
2h 20min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Pretzel Bread
2h
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Braided Milk Bread
2h 20min