Dispositivi & accessori
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
508 mg
Proteine
14 g
Calorie
2138 kJ /
511 kcal
Grassi
25 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
55 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Summer Favorites
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Apple Sauce
20min
Spanish Rice
30min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1h
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Summer Squash Flatbread
50min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min