Dispositivi & accessori
Vegan Tangzhong Bread
Prep. 20min
Totale 3h 5min
12 slices
Ingredienti
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
137 mg
Proteine
5 g
Calorie
937 kJ /
224 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simply PreClean
5 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Fried Chives Pockets
45min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Mushroom Meat Sauce
50min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Peach Yogurt Ice cream
20min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min
Black sesame mochi ice cream
23h
Saskatoon Berry Jam
35min