Dispositivi & accessori
Sauterade kalkonbitar
Prep. 5min
Totale 15min
250 g
Ingredienti
-
20 g olivoljaolja20 g
-
20 g gul lökvitlöksklyfta1
-
250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, tärnade (3 cm), klappas torra med hushållspapperkalkonlår, skinn- och benfria tärnade (3 cm), klappas torra med hushållspapper250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 250 g
Sodio
3052 mg
Proteine
58 g
Calorie
1961 kJ /
469 kcal
Grassi
24 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hög temp. grunderna - kött & skaldjur
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Scones
30min
Karamelliserad lök
50min
Wokade blandade grönsaker
Nessuna valutazione
Brynta kycklingbitar
Nessuna valutazione
Brynta nötbitar (medium)
Nessuna valutazione
Sojayoghurt (vegansk)
Nessuna valutazione
Svampsås
Nessuna valutazione
Bulgur
Nessuna valutazione
Jordnötsmjölk och plättar
Nessuna valutazione
Äppelmarmelad
Nessuna valutazione
Sauterad lax
Nessuna valutazione
Sauterad chorizo
Nessuna valutazione