Kalvekjøtt med poteter

Kalvekjøtt med poteter

Nessuna valutazione
Prep. 10min
Totale 2h 50min
4 porsjoner

Ingredienti

  • høyrygg fra kalv delt i strimler (4 cm) (se tips)
    650 g
  • maismel
    20 g
  • soyasaus
    60 g
  • løk, gul (ca. 150 g), delt i to
    1
  • olivenolje
    30 g
  • kjøttbuljongpaste (se tips)
    1 ss
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i båter
    800 g
  • små sjampinjonger, ferske delt i tynne skiver (5 mm)
    400 g
  • tomatpuré
    20 g
  • rømme, alle typer (se tips)
    100 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • Worcestershire saus (opzionale)
    1 ts

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 porsjon

Sodio 2748.8 mg
Proteine 33.6 g
Calorie 2255 kJ / 536.8 kcal
Grassi 26.9 g
Fibre 6.5 g
Grassi saturi 12.6 g
Carboidrati 37 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...

Mostra tutto